GDPR_PMS_sro - Podnik města Slavonice s.r.o.

 +420 384 493 217
  info@pmsi.cz
 +420 384 493 217          info@pmsi.cz
Odhlášení
Untitled Page
Podnik města Slavonice s.r.o.
Přejít na obsah
GDPR
INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
V souladu s:
  • Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), v platném znění (dále také jen jako “Nařízení GDPR”),
  • zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále také jen jako “Zákon”),

Tímto dokumentem Vám poskytujeme základní informace o Vašich právech souvisejících se zpracováváním Vašich osobních údajů správcem osobních údajů tj. společností Podnik města Slavonice s.r.o..
+420 384493217
+420 725699698
Podnik města Slavonice s.r.o.
WSX5   HTML5
znacka
Tel: +420 384 493 217
Tel: +420 725 699 698
info@pmsi.cz

IČ: 25170872
DIČ: CZ25170872
ID dat. schránky: "5fptumd"

IČ provozovny: 1000166520

SÍDLO FIRMY
Podnik města Slavonice s.r.o.
Polní 61
Slavonice
378 81

PROVOZNÍ DOBA
Po - Pá:     7:00 - 11:30
                 12:00 - 14:30

Slavonice
Společnost
Správa
Služby
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
SÍDLO FIRMY
Podnik města Slavonice s.r.o.
Polní 61
Slavonice
378 81

PROVOZNÍ DOBA
Po - Pá:     7:00 - 11:30
                 12:00 - 14:30

Návrat na obsah